Dammvippe-ryggsäcks-paraply

Innan min gamla ryggsäck gick sönder var den perfekt för  purjolökar (innan hålet blev större) . Jag gjorde ett inlägg om min purjolöksryggsäck här. I det inlägget diskuterade jag och signaturen farfar varför ingen uppfunnit en purjolöksryggsäck. Både farfar och jag tyckte den var ganska onödig. Men jag kom med förslaget att man kunde göra ett ryggsäcksparaply. Jag gjorde en snabbskiss som kan ses bland kommentarerna i det inlägget men tänkte att jag skulle testa om det skulle gå att göra något liknande. Hittade en gammal ryggsäck på loppis som jag tänkte skulle kunna funka. Fixade ihop den med två dammvippor, silvertejp och lite utklippt presenning. Dammvipporna är böjliga så därför köpte jag en till utöver den jag hade (15 kronor – fan va billigt! ) Inte snyggt men det skulle faktiskt funka 🙂  Dessutom hopfällbar 🙂

Digital Camera

Digital Camera

Digital Camera

Digital Camera

Digital Camera

 

 

 

Advertisements

8 comments

 1. Ha, ha, ha om du springer runt med den så finns ännu en anledning till att bura in dig. (Den andra är ju vad du skriver om penningsystemet). Men jag har en ledig fabrikslokal om du kan ställa krediter till förfogande, sedan kör vi! Man måste tänka, det finns en marknad för allt.

  Ps.
  Jag brukar dela mina purjolökar med en liten,laglig kniv redan i affären, men det behöver man ju inte tala om för någon.

  Like

  • 🙂 Jo, du har nog rätt! Det enda sunda i denna galna värld är att vara halvgalen själv 🙂

   Jo, ryggsäckar med inbyggt paraply (eller hopfällbart – som i fallet med min tjusiga konstruktion) har nog en marknad. Kanske ska vi testa? 🙂

   Like

 2. Jag har under den aktiva delen av min karriär patenterat ett tiotal uppfinningar, med blandad framgång. Men se kom jag på vad allt ihopa går ut på. AV STATEN PÅHEJAD ÖKAD SKULDSÄTTNING I ALLA TILLVERKNINGSLED.

  Numera uppfinninger jag bara saker för eget bruk, liknande din ryggsäck:)

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s