Love, a question of balance

Untitled

Advertisements

2 comments

 1. Ja så är det ju.

  Just nu gläds jag åt mitt drygt 9 månaders första barnbarn och kärleken är total 🙂
  ——–
  Att vandra längs med Årstaviken är som att vara med i en saga. Så himla vackert om man borträknar helvetescyklisterna. (Saknar min kolonistuga där ibland).

  Vår gemensamma parksnutt ser nu ut som Afghanistan eller nåt. Har aldrig sett nåt liknande, vad jag minns.
  ———
  Är inte en prepper, men har ändå samlat på mej en del mat (konserver) och annat. Vikingarna klarade sej nog bättre än vi skulle göra om det kom 3 vargavintrar efter varandra, sen 4 månaders total torka – och om elen slocknade och datorerna och mobilerna inte gick att använda så skulle nog folk få panik.
  ——–
  Just nu är det behagligt väder, som en vanlig svensk sommar.
  ——–
  Inte bara vi, utan även bankerna själva kommer falla i ett djupt ekonomiskt hål som de har skapat. Ingen kommer ha råd att köpa deras varor och tjänster, för folk är överbelånade och lever i en hård ekonomi, förslavade av bankerna. Tror att vi ser början till slutet på den kapitalistiska ekonomin som kommer få precis allt att rasa.

  Det var nåt mer jag skulle skriva men har glömt det nu.

  // Kao

  Liked by 1 person

 2. Förstår att du gläds åt ditt barnbarn – jag väntar fortfarande.

  —————-

  Jo, det är fint vid Årstaviken. Jag brukar försöka gå så mycket som möjligt uppe bland kolonilotterna så man slipper cyklister och köerna av fotgängare (på helgerna är det nästan kölapp som gäller). Har börjat traska till andra sidan Årstaviken – lite lugnare på den sidan.

  —————–

  Är inte heller en prepper men jag har laddat upp med ganska mycket torkade linser och kikärtor. Förstår att du är pessimistisk.

  Jag käkar kött men min dotter har under många år gjort mig till tvångsvegetarian (som smygätit kött när hon inte märkt). Hon blev vegetarian när hon bara var tre år – hon såg de grillade. kycklingarna på Coop och började gråta – sedan dess har hon inte ätit kött Hon är en betsämd dam 🙂

  —————

  Jo, gillar också det här vädret bättre – fast fan va jag har badat den här sommaren! Men det ska faktiskt bli skönt med lite höst – mysigt när det blir lite mörkare och vemodet kan rulla in lite sakta (sen blir man trött på det med 🙂 )

  Gräset börjar ta sig lite i Tjurbergsparken. Men undrar hur länge parken får står kvar – de vill tydligen bygg där också.

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s